Davlat-xususiy sheriklik mohiyati, ahamiyati va afzalliklari - Xashimova, S.N.; Abdikarimova, A.A. (Science and Education, 2023)
Maqolada davlat-xususiy sheriklik tushunchasining mohiyati, ahamiyati va afzalliklari yoritilgan. O‘zbekistonda davlat-xususiy sheriklik qonunining qabul qilinishidan ko‘zlangan maqsad, davlat va xususiy sheriklar vazifalari, afzalliklari, uning mohiyati hamda iqtisodiyotni rivojlantirishdagi ahamiyatini kuchaytirish hisoblanadi.