Davlat maqsadli fondlari moliyaviy resurslaridan samarali foydalanish yo’llari - Amirqulov, Bobur Ruxiddin o’g’li; Nurmuxamedova, Barno Ismailovna (Science and Education, 2023)
Maqolada davlat maqsadli fondlarining iqtisodiy taraqqiyot va ijtimoiy sohalarni rivojlantirishdagi ahamiyati o‘rganilgan, konsolidatsiyalashgan byudjet tarkibida tutgan o‘rni va уларнинг barqarorlik ko‘rsatkichlari tahlil qilingan, davlat maqsadli fondlari moliyaviy resurslaridan samarali foydalanishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqilgan.