Бухгалтерия аутсорсерлар томонидан “дью-дилидженс” хизматини такомиллаштириш - Islomov, Alisher Baxtiyor o’g’li (Science and Education, 2023)
Мақолада дью-дилидженс хизмат турлари, уларни ким томонидан олиб борилиши, инвесторларни жалб қилишдаги аҳамияти, хусусан бухгалтерия аутсорсинг фирмалари томонидан дью-дилидженс хизматларини кўрсатиш тартиблири ва уларни такомиллаштиришга оид илмий таклифлар ва амалий тавсиялар ёритиб берилган.