Маҳаллий бюджетлар молиявий мустақиллигини оширишнинг ҳуқуқий асослари - Ўроқов, Учқун (Science and Education, 2023)
Мақолада мамлакатимизда маҳаллий бюджетларнинг молиявий барқарорлиги ва мустақиллигини оширишнинг меъёрий-ҳуқуқий асослари тадқиқ этилган.