Қишлоқ хўжалигини ривожлантиришда инвестицион лойиҳаларнинг иқтисодий аҳамияти - Эгамбердиев, Ф.Т.; Исраилова, Х.М. (Science and Education, 2023)
Мазкур мақолада республика қишлоқ хўжалигидаги, хусусан, мева-сабзавотчилик тармоғини ривожлантириш, тармоқда инвестицион лойиҳалар ва уларнинг тармоқдаги иқтисодий ўрни тўғрисида маълумотлар берилган. Мавзуни ёритишда миллий ва халқаро банклар иштирокида амалга оширилаётган лойиҳалар алоҳида статистик рақамлар билан келтирилган.