“Avesto” asarida keltirilgan ayrim toponimlarning komponent tahlili - Matniyazova, Maloxatoy Kaxramonovna (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada Avesto asaridagi ayrim toponimlarning bugungi kunda o‘zbek va ingliz tillaridagi shakli va ishlatilishi haqida fikr yuritiladi.