Xorazm viloyati geografik joy nomlari tarkibida o’simliklarga bog’liq nomlar (fitonimlar) - Kutlimuratov, A.A.; Jumaniyazov, T.T. (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati toponimlarini tabiiy geografik jixatdan o’rganishda o’simlik nomi bilan bog’liq geografik nomlarning shaklanishi tahlil qilingan.