Фарғона водийсида Skrjabinoeces similis (Fasciolida: plagorhidae) трематодасининг тарқалиши ва молекуляр идентификацияси - Икромов, Э.Э.; Кучбоев, А.Е.; Амиров, О.О.; Икромов, Э.Ф. (Science and Education, 2023)
Мақолада Фарғона водийси вилоятларида тарқалган кўл бақасининг трематода-Skrjabinoeces similis (Looss,1899) билан зарарланиши, трематоданинг морфо-анатомияси ҳамда молекуляр-генетик идентификацияси бўйича маълумотлар келтирилган.