Texnik yo’nalish talabalarini o’qitishda sun’iy ongning roli - Xolmuratov, Xolilla Sariyevich; Axmedov, Munisbek Muxammad o’g’li; Nurmetov, Muxtor Rustamovich; Raximov, Raximjon Rajapboyevich; Latipova, Muborak Amanbayevna; Ismailov, Erkinbay Davronbekovich (Science and Education, 2023)
Sun’iy ongning texnik yo’nalish talabalarini o’qitishda o’ngning ahamiyati talabalarni texnik sohada yaxshi tayyorlashda katta rol o’ynaydi. O’qitish jarayonida sun’iy o’ng, bilim va ko’nikmalarini oshirish, innovatsiyalarga rag’batlantirish va amaliyotga tayyorlashda talabalarga yordam beradi.