Amir Temur o’gitlarining uslubiy-tarbiyaviy ahamiyati - Muxtasarov, Doston Olimjon o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada Amir Temur o’gitlarini muhim tarbiya vositalarida o’rganish va u foydalanayotgan adabiyotlar bilan ishlash, targ’ib qilishi, ma’naviy me’rosi haqida ta’lim jarayonida o’quvchilarga tushuncha va ko’rsatmalarni berish ishlari olib boriladi.