S.V.Raxmaninovning asarlari namunasida o’quvchilarni ijro mahoratini o’stirish uslublari - Raximova, Elina Egamberganovna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolaning mazmuni S.V.Raхmaninov asarlari misolida talabalarning ijro mahoratini rivojlantirish usuliga bag'ishlangan.