Bolalar psixologiyasidagi o’zgarishlar - Ismoiljonov, Lochinbek; Tilovov, Jamshid (Science and Education, 2023)
Maqolada bolalar psixologiyasidagi o’zgarishlar va ularni yengish usullari haqidagi qarashlar bayon etilgan. O‘smirlik davri psixologiyasining nozik qarashlarini o‘zida aks etgan. Shuningdek bolalardagi bunday jarayonlarga ota-onalarning o‘rni muhokama qilingan.