Bo’lajak o’qituvchilarning axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish jarayonlarida kasbiy mahorati - Azimova, Odinaxon Abduqodir qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada pedagog sifatida hozirgi kun talabiga xos bo’lgan “Zamonaviy o’qituvchi” nomiga va sifatiga erishishimiz uchun va bo’lajak o’qituvchilarni ham shunday tayorlashimiz va xar bir pedagogimizda quyudagi zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini dasturini bilishlarini va undan to’la qonli foydalanish, o’zlari o’tayotgan dars mashg’ulotlarida esa foydalana olish ko’nikmalrini sakillantirishimiz lozim.