O’quvchilarga ingliz tilini o’qitishda o’yin metodining ahamiyati - Gaziyeva, Maxbuba Tursunaliyevna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili darslarida o’yin metodlaridan foydalanish, o’yin metodlarining til o’rganishdagi ijobiy ta’siri haqida fikr bildiriladi.