To’garak mashg’ulоtlarida naqqоshik tеxnоlоgiyasi, asbоb-uskunalar, matеriallar va ulardan fоydalanishga o’rgatish - Tajiyev, J.K.; Do’schanov, Sh.Y. (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada to’garak mashg’ulotlarida naqqoshlik texnologiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy uslublari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.