Turli yosh guruhlarida ingliz tilini o’qitishda prinsiplarning ahamiyati - Turdaliyev, Doston Sobirjon o’g’li (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada turli yoshdagi o’quvchilarga xorijiy tillarni o’qitishning samarali usullari bayon etilgan va shu bilan birga turli guruhlar va ushbu jarayonda qatnashuvchilar uchun turli xil o’qitish tamoyillarining roli, shuningdek o’quvchilar muloqot va nutq amaliyotida duch keladigan muammolar va ular uchun tegishli yechimlar batafsil yoritib berilgan.