Birlashgan Arab Amirligi hamda Misr davlatlarida ta’lim tizimi - Mahmudxo’jayeva, Z.M.; Yusupova, M.; Xaydarov, S. (Science and Education, 2023)
Maqolada Birlashgan Arab Amirligi va Misr davlatlarining ta’lim tizimi, ushbu davlatlardagi ta’lim tizimidagi islohohlar yoritilgan. Amirlikda olib borilgan islohotlarini o’rganish, o’quvchilarga bilim berish va oliy ta’lim darajalari yoritilgan.