O’zbekiston Respublikasi pensiya ta’minoti tizimini isloh qilishda gender tengligi - Xoshimov, Odiljon Aliqambarovich; Rajabov, Sherzod (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada pensiya ta’minoti tizimida bir xil ish staji va ish haqiga ega erkaklar va ayollarni teng miqdordagi pensiya bilan ta’minlanishi masalalari yoritib berilgan. Tahlil natijalari yuzasidan amaliy takliflar berilgan.