Shekspirning asar qahramoni sifatida o’zbek adabiyotidagi talqini - Yusupova, Shaxzoda Sharafiddinovna (Science and Education, 2023)
Mazkur maqola Shekspirning O’zbek adabiyotidagi o’rni va uning qalamiga mansub obrazlar va O’zbek adabiyotidagi obrazlar o’rtasidagi o’xshashlik va farqlar haqida.