Oliy ta’limda qayta tiklanuvchi energiya manbalari fanining o’qitish metodikasi - Abdixalilova, Maftuna Erkin qizi; Giyosova, Gulnoza Sobirjon qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda oliy ta’lim muassasalarida qayta tiklanuvchi energiya manbalari fanidan bilim va malakalarini shakllantirish va amalyotda qo’llashni tadbiq etish.