Sharq mutafakkirlarining asarlarida, shaxs ijtimoiylashuv masalalarining yoritilishi - Sagdullayeva, Munisa; Hamidova, Shohida (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada “Shaxsning ijtimoiylashuv masalalari” yuzasidan Sharq mutafakkirlarining qarashlari, fikrlari va ilgari surilgan g’oyalari va o’z asarlaridagi turlicha yondashuvlari yoritilib berilgan.