Chiqindi oqova suvlarni yer ostiga ko’mish (qo’yish) tahlili va talablari - Salimova, Zarnigor Sa’dullayevna; Umarov, Alixan Axmadovich; Оchilov, Abduraxim Abdurasulovich (Science and Education, 2023)
Sаnоаt ishlаb chiqаrish, kоrхоnаlаridа, mаishiy хizmаt kоrхоnаlаridа hamda qishloq хo’jаligidа hоsil bo’lgаn suvlаr - oqova suvlаr hisoblanаdi. Oqova suvlardan qayta foydalanish imkoniyati bo’lmaganda yoki iqtisodiy jihatdan samara bermagan vaqtda ularni utilizatsiya qilish maqsadida yer qa’riga ko’mish (qo’yish) chora tadbirlari amalga oshiriladi.