Ko’prik inshootlarning xolatini baxolash va ishonchliligi sabablari - Qodirov, Sherali Shodiqul o’g’li (Science and Education, 2023)
Ko’prik inshootlarning oraliq qurulmalaridan foydalanishda ishonchlilik nazariyasini qo‘llashning asosiy yo‘nalishi - me’yorlashtirishdir. Chegaraviy holatlar uslubiyoti qo‘llangan zamonaviy loyihalashtirish me’yorlari ishonchlilik nazariyasi qoidalariga asoslangan.