Uychi tuman hududining geografik tuzulishini grafik arganayzer texnologiyasi orqali yoritish - Nishonova, Durdona Mahmudullo qizi (Science and Education, 2023)
Bugungi ta’lim tizimida olib boriladigan siyosiy jarayonalar va o’zgarishlar yoshlar ongiga judda kuchli tasir etmoqda. Yoshlarni Vatanga bo’lgan muhabbatini oshirish ularni turli yot g’oyalardan himoya qilish uchun o’zlari yashab turgan hududning tarixini va geografik-iqtisodiy tuzulmasi haqida qisqacha tanishtirishimiz va malumotlarni ular tushuna oladigan sodda va aniq yetkkaza olishimiz lozim.