Gossipolning ideal va real bog’ uzunliklari farqini empirik usulda o’rganish - G’iyosova, F.F.; Toshov, H.S. (Science and Education, 2023)
Ushbu izlanishimizda Avogadro dasturidagi empirik usullar yordamida gossipolning ayrim geometrik va energetik parametrlarini o’rganish natijalari keltirilgan.