Mamlakatimizdagi A-373 “Toshkent-O’sh” avtomobil yo’lidagi ko’priklar mavjud holatining tahlili - Qodirov, Sherali Shodiqul o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizdagi A-373 “Toshkent-O‘sh” avtomobil yo‘lidagi ko‘priklar mavjud holatining tahlili natijalari va tavsiyalar haqida so’z yuritilgan.