Muhandislik grafikasi va chizma geometriya fanidan talabalar mustaqil ishini tashkil qilish texnologiyasi - Tanjarova, Ra’no Akromovna; Bekturov, Davron Xoltursunovich (Science and Education, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida chizma geometriya va muhandislik grafikasi fanidan talabalar mustaqil ishini tashkil qilish hamda grafik masalalar yechish savodxonligini oshirish bo’yicha metodik tavsiyalar yoritilgan.