Dars ishlanmasini tuzish va tashkil etish - Ravshanova, Mohinur Ismoilovna (Science and Education, 2024)
Maqolasi, o’qituvchilar va ta’lim muassasalarining dars ishlanmasini tuzish va tashkil etishda qanday qadam olishlari va qulayliklarini bayon etadi. Maqolada eng muhim masalalarni tahlil qiladi va qulay va samarali dars ishlanmasi yaratish uchun tavsiyalar beradi. O’qituvchilar, o’quvchilarning shaxsiy va jamiyatiy rivojlanishlarini ko’rib chiqish, biologiya fanini qiziqish va maqsadlarga muvofiq o’rganishlari uchun bu usullardan bir necha tanishtirib ko’rishlari tavsiya etiladi.