Bozor iqtisodiyoti sharoitida hududlarda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish yo’llari - Boboev, Akmal Chorievich; Jumayev, Shobrik Shobaxronovich (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada tadbirkorlik tushunchasi nazariy rivojlanishi, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishni boshqarishning iqtisodiy ahamiyati, Buxoro viloyatida iqtisodiy faoliyat turlari bo‘yicha yangi tashkil etilgan kichik korxona va mikrofirmalarning ulushi va tahlili, kichik tadbirkorlik (biznes) sub’ektlari tomonidan yaratilan mahsulot va xizmatlar ko‘rsatkichlari, bozor iqtisodiyoti sharoitida kichik biznes va tadbirkorlikni rivojlantirishning samarali yo‘llarini boshqarishda inobatga olish kerak bo‘lgan xususiyatlari keltirib o‘tilgan.