Ingliz va o’zbek idiomalarida ekvivalent topish masalalari - G’aniyeva, Tohira Alisher qizi; Maxmudova, Nozimaxon Zohidjon qizi (Science and Education, 2024)
Mazkur maqolada ingliz va o’zbek idiomalarida ekvivalent topish masalalari ifodalanishi tahlil etiladi.