“O’lchov” tushunchasi va uning paremiologik birliklarda ifodalanishi - Dadaboyeva, Malika Farxodbek qizi (Science and Education, 2024)
Maqola “o‘lchov” tushunchasi haqida so‘z boshlab, paremiologik birliklarda to‘xtalib, “o‘lchov” tushunchasini maqol va matallarda qanday aks etishini xulosalaydi.