Paraproteinemik gemoblastosalarda periferik neyropatiyalar rivojlanishi, tashxislash va davolashga zamonaviy yondoshuvlar - Mamatkulova, Feruza Xaydarovna; Ko‘charov, Jaloliddin Xusniddin o’g’li; Kamolov, Soyibxon Ma’sud o’g’li (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada paraproteinemik gemoblastosalarda periferik neyropatiyalar rivojlanishi, tashxislash va davolashga zamonaviy yondoshuvlar to’g’risida ma’lumot keltirilgan.