Diviatsiya nazariyasi mazmun va mohiyati - Abdukarimova, Nasiba; Tuganova, Kubora; Haydarov, S. (Science and Education, 2024)
Maqolada og’ish, rolning asosiy tushunchalari ko’rib chiqiladi ijtimoiylashuv jarayonida bola o’zlashtirishi kerak bo’lgan nazariyalar, shuningdek individual deviant xulq-atvorning tuzilishi keltirilgan.