Болаларда ижтимоий кўникмаларни ривожлантиришнинг аҳамияти - Ориббоева, Дилафруз Дадамирзаевна; Мирзаахмедова, Дилрабо Махмудовна (Science and Education, 2024)
Маълумки янги туғилган чақалоқ жамиятда яшайди ҳамда бутун ҳаёти мобайнида яшаётган жойига, одамларга, ўша ердаги мавжуд урф-одатлар ва қадриятларга мослашиб боради. Биламизки ушбу мослшувнинг силлиқ кечиши болаларда ижтимоий ва мулоқот қобилиятларини ривожлантириш жараёни билан узвий боғлиқ. Нима учун болаларда кичиклигидан бошлаб ижтимоий кўникмаларни ривожлантириш муҳим?