Ijtimoiylashuv - ijtimoiy pedagogik hodisa sifatida - Voxidova, Xadicha; Qilicheva, Xolida; Xaydarov, Sulaymon (Science and Education, 2024)
Ijtimoiylashuvning maqsadi insonlarni ijtimoiy muhitga moslashish, ularga ijtimoiy qoidalar va normativlarni o’rgatish, o’zaro munosabatlarni rivojlantirish va ijtimoiy o’zgarishlarga o’rgatish hisoblanadi.