Zamonaviy kasblarga qiziqishni orttirishning yangi usul va metodlari - Xudayberganova, Gulnoza Sultanbayevna; Xodjayeva, Gulyor Axmedovna; Madaminova, Madina Abdurasulovna; Karimova, Shoira Davlatmuratovna; Matyoqubova, Zuhra Yo’ldosh qizi (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy kasblarga qiziqishni oshirishga qaratilgan innovatsion usullar va usullar muhokama qilinadi.