O‘smir yoshidagi bolalarda kuzatiladigan psixologik o‘zgarishlar va ularni korreksiyalash - Ibragimova, Qurvonjon Ro‘zmatovna; Xadjaeva, Sanobar Atajanovna; Masharipova, Sevara Saburjon qizi; Allanazarova, Roza Shuxratovna (Science and Education, 2024)
Ushbu maqola o‘smirlardagi psixologik o‘zgarishlar va ularni tuzatish usullarini o‘rganadi. Asosiy e’tibor o‘smirlarning psixologik rivojlanishining asosiy jihatlarini va ushbu davr qiyinchiliklarini engish uchun samarali qo‘llab-quvvatlash strategiyalarini aniqlashga qaratilgan.