To‘piq jarohati bo‘lgan futbolchilarda cho‘zilgan paylarni tashqi tomondan teyplash - Maftuna Zoxidjonovna Ravshanova (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada to‘piq jarohati bo‘lgan futbolchilarda cho‘zilgan paylarni tashqi tomondan teyplash masalasi muhokama qilingan.