Favqulodda vaziyatlarda moddiy-texnik ta’minot tizimi: muammolar, tahlil va takomillashtirish yo‘llari - Mansur Ravshanxodjayevich Mirzaxodjayev (Science and Education, 2025)
Mazkur maqolada favqulodda vaziyatlarda moddiy-texnik ta’minotning o‘rni, zamonaviy logistika tizimlari asosida bu sohani rivojlantirish istiqbollari, mavjud muammolar va ularning bartaraf etish yo‘llari tahlil etiladi. Shuningdek, xalqaro tajribalar asosida milliy tizimni takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqiladi.