Qovunni quritish texnologiyasining tizimli tahlili - Abdusattar Jo‘rayevich Choriyev; Shuxrat Qudratovich Tuxtayev; Otabek Baxriddin o‘g‘li Samadov; Guzal Qaxramon qizi Yodgorova; Маdinaxon Baxtiyor qizi Маqsudova (Science and Education, 2025)
Qovunni quritish texnologik tizimining maqsad va vazifalari shakllantirilgan va kompleks qayta ishlash texnologiyasining tahlili amalga oshirilgan.