Xarakter aksentuatsiya konsepsiyasini ijtimoiy psixologik jixatdan qo‘llash sohalari - Xaydarjon Odilboyevich Jurayev (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada xarakter aksentuatsiyasi va uning psixologik jixatlari , ushbu konsepsiyaga tayangan xolatda shaxsni ijtimoiy psixologik jixatdan qo’llab quvatlashning psixologik nazariy va amaliy tomonlari yoritilgan, xarakter aksentuatsiyasini xar bir shaxsda o’ziga xos ijobiy va salbiy tomonlari uchrashi bu esa unga shaxslararo munosabatlariga ta’sir etishning nazariy jixatdan yoritilgan.