Tasviriy san’at mashg‘ulotlarida noan’anaviy darslarni tashkil etishning pedagogik ahamiyati - Muslima Xayrullo-qizi Ergashaliyeva (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada tasviriy san’at darslarida noan’anaviy darslarni o‘tkazishning ahamiyati va ularning o‘quvchilarga qanday foyda berishi haqida yozilgan. Noan’anaviy darslar orqali o‘quvchilarning rasm chizishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, tasavvurini kengaytirish va darslarni yanada qiziqarli qilish masalalari yoritilgan.