Қандлар масса улушини ўзгаришига дастлабки ишлов бериш асосида қуритишнинг таъсири

Authors

  • А. Чориев Тошкент давлат аграр университети
  • М. Очилов Тошкент давлат аграр университети
  • Б. Утиниязова Тошкент давлат аграр университети
  • Г. Тожибоева Тошкент давлат аграр университети
  • Б. Жумаев Тошкент кимё-технология институти Янгиер филиали

Keywords:

қуритиш, олма, анжир, қандлар, ферментатив ўзгаришлар, электромагнит майдон, энергия сарфи

Abstract

Мақола уруғли мевалардан олма ва анжирни дастлабки ишлов бериш усуллари ва ИҚ-конвектив қуритиш орқали қанд массавий улушининг вақт бўйича ўзгаришига бағишланган.

References

Холиков, М. М., & Джураев, Х. Ф. (2024). ВАЖНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЭФФЕКТИВНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ПРОЦЕССЕ СУШКИ ФРУКТОВЫХ И ОВОЩНЫХ ПАСТИЛОК. Universum: технические науки, 2(8 (125)), 60-62.

Ямалетдинова, М. Ф. (2024). РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЙ ЛИНИИ ДЛЯ ПЕРЕРАБОТКИ ФРУКТОВЫХ ВЫЖИМОК С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ИХ ПОРОШКОВ. Universum: технические науки, 6(5 (122)), 18-21.

Алексеева, Н. В., Сатаев, М. И., Азимов, А. М., Шакирьянова, З. М., Дуйсебаев, Ш. Е., & Аширбаев, Ж. С. (2024). Анализ влияния температуры нагрева на процесс конвективной сушки. Вестник Алматинского технологического университета, 144(2), 63-70.

Downloads

Published

2024-09-29

How to Cite

Чориев, А., Очилов, М., Утиниязова, Б., Тожибоева, Г., & Жумаев, Б. (2024). Қандлар масса улушини ўзгаришига дастлабки ишлов бериш асосида қуритишнинг таъсири. Science and Education, 5(9), 185–188. Retrieved from https://openscience.uz/index.php/sciedu/article/view/7198

Issue

Section

Technical Sciences