Уруғли меваларни қуритишда дастлабки ишлов беришнинг масса алмашинув жараёнига таъсирини тадқиқ этиш
Keywords:
конвектив қуритиш, олма, анжир, намлик, дастлабки ишлов бериш, қуритиш вақти, қуруқ моддаAbstract
Мақола уруғли мевалардан олма ва анжирни дастлабки ишлов бериш усуллари ва ИҚ-конвектив қуритиш орқали намликнинг вақт бўйича ўзгаришига бағишланган.
References
Холиков, М. М., & Джураев, Х. Ф. (2024). ВАЖНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЭФФЕКТИВНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ПРОЦЕССЕ СУШКИ ФРУКТОВЫХ И ОВОЩНЫХ ПАСТИЛОК. Universum: технические науки, 2(8 (125)), 60-62.
Ямалетдинова, М. Ф. (2024). РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЙ ЛИНИИ ДЛЯ ПЕРЕРАБОТКИ ФРУКТОВЫХ ВЫЖИМОК С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ИХ ПОРОШКОВ. Universum: технические науки, 6(5 (122)), 18-21.
Алексеева, Н. В., Сатаев, М. И., Азимов, А. М., Шакирьянова, З. М., Дуйсебаев, Ш. Е., & Аширбаев, Ж. С. (2024). Анализ влияния температуры нагрева на процесс конвективной сушки. Вестник Алматинского технологического университета, 144(2), 63-70.